Et Decra Elegance tag skal også kunne nydes indefra huset. Derfor har Icopal udviklet Decra acoustic med indbygget patenteret lyddæmpning i tagpladen. Specielt egnet hvis du har udnyttet førstesal og fx. sover tæt på tagfladen så regn og hagl ikke opleves som en irriterende trommehvirvel.

Elegance findes også i en økonomiudgave som sagtens kan bruges såfremt du ikke har udnyttet din førstesal.

Ståltaget er det oplagte valg til såvel nybygning og renovering.

Den lave vægt på tagpladerne kan klares af stort set alle tagkonstruktioner, hvorfor et Decra tag er ideelt til renovering af f.eks. Eternittage såvel bølgeeternit, som Eternitskifer. Ofte kan man montere det nye tag direkte oven på det eksisterende tag således at det gamle tag fungerer som et undertag. Nemt, hurtigt og en del billigere.

Taget forener det elegante med det robuste og tagpladerne kræver stort set ingen vedligeholdelse/rengøring de første mange år.

Der tilbydes hele 30 års produktgaranti på et Decra Elegance tag.

Alle Decra varianter er bygget op omkring en stålkerne.

Stålet er galvaniseret med Aluzink® for at sikre optimal korrosionsmodstand mod det barske danske klima. Yderst er tagpladerne overfladebehandlet med en kraftig og slagfast lakering som sikrer, at taget beholder sin oprindelige overflade i mange år fremover.

Priseksempel på Decra Elegance

Decra Elegance priseksempel
Priseksempel

Beregn pris online!

Med vores prisberegner kan du meget hurtigt og nemt beregne prisen for netop dit Decra tag online.

Der er ingen krav om at du skal indtaste personlige oplysninger, hverken navn eller email, du får prisen på din skærm indenfor få klik.

Finder du prisen interessant og gerne vil have prisoverslaget uddybet er du meget velkommen til at kontakte os efterfølgende.

Kampagnepris og Tilbud på Elegance

Her i foråret og helt frem til udgangen af marts fører vi kampagne på på Decra Elegance.

Du får 10% nedslag i forhold til vores normale priser, men skynd dig vores ordrer bliver udført i den rækkefølge vi modtager dem.

Forårskampagne 2019 på Decra Elegance tag

Decra Elegance fås i 5 flotte farver

Elegance sortimentet omfatter mange spændende farver så du har mulighede for at vælge netop den farve og overflade som passer din smag og dit hus.

Hvis du vil vide mere om Decra Elegance er du altid meget velkommen til kontakte os, eller skrive et spørgsmål eller kommentar nedenfor så også andre kan få glæde at spørgsmålet/svaret.

Decra Elegance farver
Stort udvalg i farver

OBS. Farverne vinrød og skovgrøn er desværre udgået af sortimentet
I dag føres derfor kun farverne: Sort mat, Sort blank, Grafit, Kastanie og Terra Cotta