Dygtige selvstændige håndværkere søges til at lægge nyt tag og tagrenovering på Fyn og i Jylland

Indrykket 25. april 2020 af Nyt-tag.com

Er du selvstændig tagdækker eller tømrer med orden i sagerne og eget CVR nummer, er du måske lige den samarbejdspartner vi søger.

Geografisk område

Vi søger underentreprenører til at udføre tagrenoveringer og nye tage på Fyn-Jylland.

Løn

  • Som underentreprenør får du som bekendt ingen fast løn. Vi betaler for den enkelte tagopgave når dit arbejde er udført tilfredsstillende for alle parter.
  • Din pris på tagopgaven aftales på forhånd, og afregnes særskilt fra opgave til opgave. Det er helt op til dig, og dine evner, hvor mange penge om måneden du kan tjene. Det er ikke unormalt at vore underentreprenører opretholder en indtægt på mellem 50.000 – 100.000 pr. md.

Vi forestiller os at du…

Ud over et effektivt og veludført arbejde, har en solidt erfaring indenfor tagdækning, og at du selv stiller med det nødvendige mandskab, værktøj, evt. skurvogn, samt transportmidler.

Vi tilbyder…

En færdigpakket tagopgave, herunder alle materialer og evt. stillads der skal til for at udføre tagopgaven.

 

Interesseret?…
Mener du at du opfylder kriterierne og har lyst til et samarbejde, hører vi gerne fra dig skriftligt via email.
Skriv lidt om dig selv og hvilken erfaring du har. Du bedes kontakte os via vores kontaktformular.


Erfaren konduktør/konsulent indenfor byggebranchen søges til at servicere kunder på  Fyn og i Jylland som freelancer på deltid

Indrykket 25. april 2020 af Nyt-tag.com

Er du eksempelvis pensioneret håndværksmester, eller på anden måde haft kontakt til tagbranchen, og ønsker et selvstændigt deltidsarbejde til at få tiden til at gå med og tjene en ekstra skilling, er du måske lige den freelance medarbejder vi søger.

Geografisk område

Vi søger konduktører/konsulenter til at servicere vores kunder på Fyn og i Jylland. Du bestemmer selv hvor stort område du ønsker at dække og tilrettelægger selv din rute og arbejdstid.

Vi forestiller os…

  • At du via dit tidligere virke i byggebranchen har erfaring med at planlægge en ugentlig rute med henblik på kundebesøg og tilbuds-skrivning i dit område. Du for adgang til vores interne tilbudsprogram med forud definerede priser, der gør det meget enkelt, at generere og sende tilbud til kunderne.
  • At du stiller egen bil til rådighed med henblik på at kunne foretage dine kundebesøg.

Vi tilbyder…

  • Fuld opbakning og om nødvendigt oplæring i at benytte vores interne tilbudsprogram.
  • At du kan sidde derhjemme og skrive tilbud til kunderne.

Løn

  • I prøveperioden som løber i 3 mdr. er lønnen udelukkende provisions-baseret. Er du god til at servicere kunderne og få ordrerne i hus, vælger du herefter selv, om du vil overgå til en fast basisløn (15.000 pr. md.) + en reduceret provision, eller fortsætte med den fulde provision som pt. er 5% af tilbuds-summen ekskl. moms.
  • Genererer du eksempelvis accepterede opgaver for 500.000 ekskl. moms om måneden, vil din månedlige provision være knap kr. 24.000 – ikke dårligt for 4-5 dages arbejde om måneden.

 

Interesseret?…
Mener du at du opfylder kriterierne, og har lyst til at arbejde som freelance konduktør i et dynamisk og voksende tagfirma, hører vi gerne fra dig skriftligt via email.
Skriv lidt om dig selv og hvilken erfaring du har. Du bedes kontakte os via vores kontaktformular.

Show Buttons
Hide Buttons