Hvor lang er den forventede levetid på nyt tag?

Eternittag der smuldrer
Eternittag der smuldrer – faktorer som kvalitet af tagmateriale, tagets hældning, og hvor modtagelig tagtypen er for mos og alger, har en afgørende indflydelse på tagets holdbarhed og levetid.

Hvor mange år kan jeg forvente mit nye tag holder? Her finder du en oversigt over den forventede levetid på forskellige tagtyper.

Se også vores oversigt over hvor mange års garanti der gives på forskellige typer tag her.


Hvad er den forventede levetid på et nyt Ståltag?

Levetiden på et nyt Ståltag forventes at være mellem 30 - 60 år. De afgørende faktorer er: kvaliteten af tagmaterialet, hvor meget taget er udsat for begroning af mos og alger samt saltindhold i luften.

Se også liste over garanti på nyt tag


Hvad er den forventede levetid på et nyt Tagpaptag?

Levetiden på et nyt Tagpaptag forventes at være mellem 20 - 40 år. De afgørende faktorer er: kvaliteten af tagmaterialet, tagets hældning, hvor meget taget er udsat for begroning af mos og alger.

Se også liste over garanti på nyt tag


Hvad er den forventede levetid på et nyt Eternittag?

Levetiden på et nyt Eternittag forventes at være mellem 30 - 40 år. De afgørende faktorer er: kvaliteten af tagmaterialet, tagets hældning, hvor meget taget er udsat for begroning af mos og alger.

Se også liste over garanti på nyt tag


Hvad er den forventede levetid på et nyt Tegltag?

Levetiden på et nyt Tegltag forventes at være mellem 50 - 100 år. De afgørende faktorer er: kvaliteten af tagmaterialet, tagets hældning, hvor meget taget er udsat for begroning af mos og alger, om tagstenene er har glaseret overflade (længere levetid).

Se også liste over garanti på nyt tag