Vi har netop lagt dette nye flotte Metrotile QUBE ståltag. Tagpladerne er tykkere end fx. Ipanel og er meget nemme at montere.

QUBE ståltag kan lægges direkte ovenpå dit gamle eternittag

Billedet nedenfor viser QUBE ståltagplader med det underliggende nedslidte eternitskifer tag.

QUBE er som de fleste andre ståltage særdeles velegnet til at montere direkte ovenpå dit gamle udslidte eternittag. Tagpladerne vejer næsten ingenting så tagkonstruktionen ikke belastes nævneværdigt. De fleste eternittage har en let spærkonstruktion så det er ikke alle typer tagbelægning man kan lægge ovenpå det gamle tag.

QUBE er nem at montere

QUBE ståltag er rigtig nemt at montere fordi tagpladens riller styrer pladerne på plads under monteringen. Tagpladerne kan oplægges med forskudt overlæg som på billedet nedenfor, eller i lige linje.

ståltagetet der er nemt at montere

Tagpladerne sømmes fast på forkanten af pladen

I og med at tagpladerne sømmes fast på forkanten af pladerne minimeres risikoen for utætheder. Nogle typer ståltag skrues fast på oversiden af pladen hvilket selvsagt er en mindre heldig måde at fastgøre tagplader på.En anden fordel ved sømning er, at det gør taget meget hurtigere at montere.Professionelle tagdækkere benytter oftest en sømpistol som billedet nedenfor viser, men man kan også sømme taget fast manuelt.
QUBE sømmes fast på forkanten af tagpladen

Elegant og integreret tilbehør

Billedet viser hvor elegant tagtilbehør som fx. denne udluftningshætte er integreret i taget.

Metrotile QUBE udluftningshætte

Det færdige resultat er et elegant og tidsløst nyt ståltag

Et nyt QUBE ståltag som færdigt resultat er ikke til at tage fejl af. Taget udstråler elegance og stil. Ydermere kan man glæde sig over hele 40 års producentgaranti og et smukt, tidsløst og holdbart tag i mange år fremover.

Hvis du vil vide mere om de andre typer ståltag fra Metrotile kan du finde yderligere oplysninger her.

Nyt QUBE ståltag som færdigt resultat

Show Buttons
Hide Buttons