Tagdækning i Egå - din lokale tagdækker

Tagdækning - Tagdækker svejser tagpap på fladt tag i Egå
Nyt-tag.com's tagdækkere svejser tagpap for dig som bor i Egå og omegn.

Kontakt Nyt-tag.com allerede i dag!

Ring på 91764601 alle hverdage mellem kl. 8-16

Nyt-tag.com
Kringelled 6b
8250 
Egå

Telefon: 91764601 hverdage mellem kl. 8-16
https://www.nyt-tag.com/
CVR: 40643710

Vi er tilsluttet Byg Garanti

Nyt-tag.com er aldrig mere end få minutters kørsel væk fra dig som bor i Egå og skal have udført tagdækning af professionelle.

Nogle af vores tagdækkere har op til 35 års erfaring indenfor tagdækning og tagrenovering i hele Jylland - også i Egå.


Hvad koster tagdækning i Egå?

Priserne på tagdækning varierer i de forskellige dele af landet. I Egå ligger priserne ikke langt fra gennemsnittet sammenlignet med resten af Danmark.

Hvad koster glatdækning med 1 lag tagpap på fladt tag i Egå pr. m2.?

Prisen på tagdækning med 1 lag tagpap på fladt tag (renoverings tagpap på eks. underlag) inkl. montering og moms fås fra kr. 298 pr. m2. Prøv også vores prisberegner

Hvad koster listedækning med 2 lag tagpap i Egå pr. m2.?

Prisen på listedækning med 2 lag tagpap (under- & overtagpap på eks. underlag) inkl. montering og moms fås fra kr. 749 pr. m2. Prøv også vores prisberegner

Hvad koster glatdækning med 2 lag tagpap på fladt tag i Egå pr. m2.?

Prisen på tagdækning med 2 lag tagpap på fladt tag (under- & overtagpap på eks. underlag) inkl. montering og moms fås fra kr. 479 pr. m2. Prøv også vores prisberegner

Hvad koster 2 lag tagpap med Rockwool isolerings-kiler i Egå pr. m2.?

Prisen på tagdækning med isolerings-kiler med 2 lag tagpap (under- & overtagpap på eks. underlag) inkl. montering og moms fås fra kr. 1190 pr. m2. Prøv også vores prisberegner

Vi har altid dygtige tagdækkere klar til at servicere dig som bor i Egå

Vi udfører tagdækning og tilbyder gratis og uforpligtende tageftersyn i Egå. Bestil et gratis tageftersyn/tagtjek, og modtag et gratis og uforpligtende tilbud indenfor få dage til konkurrencedygtig pris.

Du kan bestille et gratis og uforpligtende tageftersyn i Egå her.

Besøg evt. også Nyt-tag.com’s forside, hvor du finder meget mere information om de spørgsmål der melder sig i forbindelse med tagdækning og tagrenovering.


Vi er tilsluttet Byg Garantiordning!

Nyt-tag.com er tilsluttet Byg GarantiFind os på Byg Garanti hjemmeside og læs mere om hvad garantiordningen indebærer, og kan gøre for dig som privat husejer. Læs mere om Byg Garanti
 Svejsning af tagpap på fladt tagpaptag i Egå

Tagdækning med Tagpap

Hvorfor skulle jeg vælge at få lagt et nyt tagpaptag?

Danske husejere vælger i stigende omfang tagpaptage, også i Egå. Det kan der være flere gode grunde til.

Tagpap har været anvendt til alle former for tage i snart et århundrede. De tider er forbi hvor der faktisk var pap i tagpap. I dag er tagpap et højtudviklet tagprodukt med stor fleksibilitet og er yderst vejrbestandig.

Tagpap på flade tage (Glat dækning) Traditionelt har tagpap i stort omfang været anvendt på især flade tage. Det er den tagbeklædning der ifølge gældende regler kan lægges helt ned til en taghældning på kun 25 mm. pr. meter. Det er der næsten ingen andre typer tagbelægning der kan, ud over EPDM tagdug som også svejses sammen i overlæggene, ligesom tagpap.

Tagpap på tage med hældning og med op til 20 graders hældning (Glat dækning) Er der kun en mindre hældning på taget anbefaler vi at man blot nøjes med glat dækning (uden lister). Årsagen er, at en glat dækning er en del billigere end en listedækning. Så hvis tagfladen ikke er synlig i nævneværdigt omfang, er der ingen grund til at ofre de ekstra omkostninger der er ved en listedækning.

Prisen for et tagpaptag på fladt tag med 2 lag pap inkl. materialer, arbejdsløn og moms koster fra kr. 479 pr. m2

Tagpap på tage med hældning med lister og med over 20 graders hældning (Listedækning) Er taghældningen over 20 grader, kan en listedækning anbefales. Generelt kan man sige, jo mere hældning, jo flotte vil en listedækning tage sig ud, fordi jo mere synlig er tagfladen. Et listedækket tagpaptag er et utroligt flot tag, og pryder såvel parcelhuset som ældre bygninger. Mange arkitekter anbefaler ofte denne tagtype fordi den udstråler stil og klasse. Listerne bryder det ellers ret monotone udseende, der er ved et almindeligt tagpaptag.

Prisen for et listedækket tagpaptag inkl. materialer, arbejdsløn og moms koster fra kr. 749 pr. m2

Farveudvalget indenfor tagpaptag er relativt begrænset, og leveres normalt i standardfarverne grå, og sort. Man kan dog med en ekstra leveringstid, og merpris, bestille specialfarver.

Kvaliteten på tagpap er væsentlig forbedret de senere år. Ud over de to danske producenter Icopal og Phønix, findes der også tyske produkter der er helt på linje med de danske.

Garantien på tagpaptag er ikke prangende, maximalt 15 år.

Levetiden vurderes at være under middel sammenlignet med andre typer tagbelægning, hvilket vil sige et sted mellem 25-35 år.

Overvejer du at få et nyt tagpaptag og bor i Egå, står vi altid klar med yderligere information og vejledning. Det bedste er at skrive til os via vores kontaktformular.

Læs mere om Tagpaptag…


Vi lægger også andre typer tag


Show Buttons
Hide Buttons