Dit lokale tagfirma i Lolland med speciale i tagrenovering

Dit lokale tagfirma på Falster står klar til hjælpe dig med din tagrenovering

Leder du efter et godt lokalt tagfirma på Falster til at hjælpe dig med din tagrenovering, er du havnet det helt rigtige sted. Der er der sikkert mange spørgsmål du kunne tænke dig at få svar på inden du går i gang. Fx hvad koster det at få et tagfirma til at renovere dit tag, eller en total udskiftning det gamle tag? Hvilken tagtype skal jeg vælge? – Dét og meget andet kan du finde svar på her!

Pris beregner på nyt tag og tagrenovering

Pris beregneren giver dig et hurtigt, men ikke særligt nøjagtig pris på dit tagprojekt. Hvis du vil beregne en mere eksakt pris, skal du benytte vores tilbudsberegner, hvor du kan beregne et “ret” præcist tilbud på tagrenovering og nyt tag.

Tilbudsberegner på nyt tag og tagrenovering

Tilbudsberegneren giver dig en meget mere præcis pris end den alm. prisberegner, og kan beregne pris på: inddækninger, efterisolering, tagrender, ovenlysvinduer, undertag, afmontering af eksisterende tag m.m.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få udført en tagrenovering af dit lokale tagfirma på Falster?

Ikke alle tagfirmaer på Falster er lige åbne med at offentliggøre Deres priser. Her på nyt-tag.com er vi ikke blege for at fortælle dig hvor meget en tagrenovering koster, både fordi vi ved at det er noget af det første man som kunde ønsker et fingerpeg om, men også fordi, vi ved hvad vi taler om.

TagtyperHvad koster en tagrenovering på Falster?Hvor lang er levetiden?Hvor lang garanti gives der på en tagrenovering?
NYHED – Solcelletag med indbyggede solcellerKr. 1.900 – 2.800 pr. m²30-50 årOp til 30 år*
StåltagKr. 700 – 950 pr. m²40-50 årOp til 40 år
TagpaptagKr. 400 – 1.200 pr. m²30-50 år15 år
TegltagKr. 1.200 – 1.850 pr. m²50-80 årOp til 50 år
BetontagKr. 950 – 1.450 pr. m²40-50 årOp til 30 år
BølgeeternitKr. 700 – 850 pr. m²35-45 år15 år
EternitskiferKr. 1.200 – 1.850 pr. m²35-45 år15 år
NaturskiferKr. 1.800 – 2350 pr. m²90 – 100 år30 år
Tabellen viser hvor meget du skal forvente at forskellige tagtyper koster pr. m2. på Falster.
De angivne priser er vejledende priser pr. m2 og indeholder afmontering og bortskaffelse af det eksisterende tag, montering af det nye tag, inkl.. tagmaterialer, arbejdsløn og moms. Priserne kan dog variere en del, alt efter hvilket tagfirma du vælger at benytte.
* Gælder dog ikke solceller og batteri. Garantien på disse svinger mellem 10-25 år.

Hvad koster et Ståltag på Falster pr. m2.?

Prisen for et nyt Ståltag inkl. montering og moms fås fra kr. 700 pr. m2.
Prøv også vores prisberegner
Læs mere om Ståltag


Hvad koster et Bølgeeternittag på Falster pr. m2.?

Prisen for et nyt Bølgeeternittag på Falster inkl. montering og moms fås fra kr. 700 pr. m2.
Prøv også vores prisberegner
Læs mere om Bølgeeternittag


Hvad koster et tegltag på Falster pr. m2.?

Prisen for et nyt tegltag på Falster inkl. montering og moms fås fra kr. 1.200 pr. m2.
Prøv også vores prisberegner
Læs mere om Tegltag


Hvad koster et eternitskifertag på Falster pr. m2.?

Prisen for et nyt eternitskifertag på Falster inkl. montering og moms fås fra kr.1200 pr. m2.

Prøv også vores prisberegner


Hvad koster et tagpaptag på Falster pr. m2.?

Prisen for et nyt tagpaptag (1. lag) på Falster inkl. montering og moms fås fra kr. 400 pr. m2.
Prøv også vores prisberegner
Læs mere om tagpaptag


Hvor meget koster et solcelletag med indbyggede solceller på Falster?

Prisen pr. m2 for et solcelletag på Falster med indbyggede solceller afhænger primært af hvor mange solcelle paneler der monteres, og som igen afhænger familiens størrelse og forbrug. Som tommelfingerregel koster et solcelletag mellem 1900-2800 DKK pr m2. inkl. montering

Beregn din overslagspris online på solcelletag med indbyggede solceller


Hvilke tagtyper er de mest populære i 2023?

Herunder finder du nogle populære typer tag som næsten alle tagfirmaer tilbyder på Falster.

Ståltag

Sådan kunne dit tag i Lolland komme til at se ud med et nyt Metrotile Ståltag med hele 40 års garanti.
Sådan kunne dit tag på Falster komme til at se ud med et nyt Metrotile Ståltag med hele 40 års garanti.

Ståltage bliver et mere og mere almindeligt syn når man bevæger sig rundt på Falster, og det er der flere gode grunde til.

Et ståltag er meget velegnet til renovering af gamle eternittage, eftersom et ståltag er vejer meget lidt, og derfor er velegnet til at lægge ovenpå det eksisterende eternitskifer- eller bølgeeternittag. Hvis du vælger at lægge ståltaget ovenpå, kan du spare tusindvis af kroner, idet du sparer penge på afmontering, og deponering af det gamle tag.

De første ståltage dukkede op som tagbeklædning til boliger i slutningen af 1970’erne, og er nu om dage vel nok en af de mest udbredte udbredte tagtyper i Danmark.
Formentlig har Dansk Eternit fadæse med smuldrende tagplader i midten af firserne bevirket, at mange husejere valgte at se sig om efter alternativer til eternittag. Og her var et ståltag et oplagt alternativ.

De mest populære typer ståltag til tagrenovering er Metrotile, Lindab, AeroDek (Decra), Profilmetal, HP-Ståltag og ProfilTech. Læs alt om ståltag her.

Fællesnævneren for de fleste ståltag er, at de består af en galvaniseret stålkerne der herefter er overfladebehandlet på forskellig vis.

Kvaliteten af overfladebehandlingen er afgørende for ståltagpladens evne til at modstå det danske vejrlig. Det er her forskellen viser sig blandt ståltagsproducenterne, som også afspejler sig i hvor lang tid garanti den enkelte producent giver.

Garantiperioden på ståltage svinger mellem 20-40 år.

Levetiden for ståltage vurderes at være middel sammenlignet med andre tagmaterialer, hvilket vil sige et sted mellem 40-60 år.

Prisen for renovering af tag med ståltag inkl. materialer, arbejdsløn og moms koster Kr. 700 – 950 pr. m²

Overvejer du en tagrenovering på Falster, er et ståltag absolut værd at tage med i overvejelserne. Husk at vælge et tagfirma med god erfaring i montering af ståltage og som kan tilbyde dig en god garanti på det udførte arbejde.

Bestil gratis konsulentbesøg og tilbud på ståltag

Eternittag

Sådan kunne dit tag i Lolland komme til at se ud med et nyt Toscana eternittag lagt af dit lokale tagfirma med speciale i eternitudskiftning.
Sådan kunne dit tag på Falster komme til at se ud med et nyt Toscana eternittag lagt af dit lokale tagfirma med speciale i eternitudskiftning.

Der er nok ikke mange boligejere på Falster der ikke kender til et eternittag, eftersom man estimerer, at der ligger eternittag på over 1 million boliger rundt omkring i landet.

I starten af 1950’erne begyndte man for alvor at benytte Eternit som tagbeklædning. Dels på grund af at det var nemmere og hurtigere at lægge, men også billigere, end fx at tegltag.

Selvom man allerede fra starten af 1970’erne har vist, at eternittagplader indeholdte asbest og dermed kunne udgøre en sundhedsrisiko, fortsatte man med at producere asbestholdige eternitplader helt op til midten af 1980’erne.

I 1986 blev asbest i tagplader og andre byggematerialer forbudt ved lov, og Dansk Eternit blev lynhurtigt tvunget til at omlægge produktionen til at tagpladerne nu ikke måtte indeholde asbest. Dette skulle senere vise sig at give alvorlige problemer.

Det viste sig nemlig efter få år, at tagpladerne smuldrede. Tusindvis af husejere måtte igen punge ud for endnu en tagrenovering. Dansk Eternit tilbød at betale en lille del af omkostningerne til de uheldige husejere, som dog langtfra dækkede den faktiske merudgift for den enkelte husejer. Dansk Eternit afsatte penge til en fond, og rekonstruere herefter selskabet.

I dag hedder producenten af eternittagplader Cembrit A/S, og der er ikke længere problemer med produkterne. Så selvom historien bag eternit er lidt tvivlsom, kan du roligt vælge et Eternittag, hvis du står og skal have nyt tag.

Der er 3 typer for eternittag:

 • Bølgeeternit – findes som B5 tagplader, B6 tagplader, B7 tagplader, og B9 tagplader.
 • Eternitskifer – findes som rektangulære eternitskifre, diagonalt oplagte kvadratiske Eternitskifre, og Westerland skifre.
 • Toscana – er den nyeste model med et helt unikt udseende.

Kvaliteten på Eternittagplader er igen i top (på trods af tidligere vanskeligheder, se ovenfor), og egner sig fint til det danske klima.

Garantien på Eternit er dog ikke specielt imponerende, nemlig blot 15 år.

Levetiden vurderes at være lidt under middel sammenlignet med andre typer tagbelægning, hvilket vil sige et sted mellem 30-50 år.

Prisen for en tagrenovering med Eternit koster kr. 700 – 1.850 pr. m2 inkl. materialer, arbejdsløn og moms

Så står du og skal have udskiftet dit gamle eternittag på Falster, så er det en rigtig god idé at vælge et tagfirma med lang erfaring med eternitudskiftning og tagrenovering generelt. Dette er specielt vigtigt, hvis tagpladerne indeholder asbest.

Læs mere om Eternittag…

Bestil gratis konsulentbesøg og tilbud på eternittag

Tagpaptag

Svejsning af tagpap på fladt tagpaptag i Lolland
Billedet viser korrekt svejsning af tagpap på fladt tagpaptag udført af dit lokale tagfirma på Falster

Danske husejere vælger i stigende omfang tagpaptage, også på Falster. Det kan der være flere gode grunde til.

Det er vigtigt, at du ser dig godt om efter det helt rigtige tagfirma til at lægge dit tagpaptag. Vælg et med god erfaring, og som er tilsluttet en garantiordning.

Tagpap har været anvendt til alle former for tage i snart et århundrede. De tider er forbi hvor der faktisk var pap i tagpap. I dag er tagpap et højtudviklet tagprodukt med stor fleksibilitet og er yderst vejrbestandig.

Tagpap på flade tage (Glat dækning)
Traditionelt har tagpap i stort omfang været anvendt på især flade tage. Det er den tagbeklædning der ifølge gældende regler kan lægges helt ned til en taghældning på kun 25 mm. pr. meter. Det er der næsten ingen andre typer tagbelægning der kan, ud over EPDM tagdug som også svejses sammen i overlæggene, ligesom tagpap.

Tagpap på tage med hældning og med op til 20 graders hældning (Glat dækning)
Er der kun en mindre hældning på taget anbefaler vi at man blot nøjes med glat dækning (uden lister).
Årsagen er, at en glat dækning er en del billigere end en listedækning.
Så hvis tagfladen ikke er synlig i nævneværdigt omfang, er der ingen grund til at ofre de ekstra omkostninger der er ved en listedækning.

Prisen for at få renoveret et tagpaptag på fladt tag inkl. materialer, arbejdsløn og moms koster fra kr. 400 pr. m2

Tagpap på tage med hældning med lister og med over 20 graders hældning (Listedækning)
Er taghældningen over 20 grader, kan en listedækning anbefales.
Generelt kan man sige, jo mere hældning, jo flotte vil en listedækning tage sig ud, fordi jo mere synlig er tagfladen.
Et listedækket tagpaptag er et utroligt flot tag, og pryder såvel parcelhuset som ældre bygninger. Mange arkitekter anbefaler ofte denne tagtype fordi den udstråler stil og klasse.
Listerne bryder det ellers ret monotone udseende, der er ved et almindeligt tagpaptag.

Prisen for et tagpaptag inkl. materialer, arbejdsløn og moms koster fra kr. 400 – 1.250 pr. m2

Farveudvalget indenfor tagpaptag er relativt begrænset, og leveres normalt i standardfarverne grå, og sort. Man kan dog med en ekstra leveringstid, og merpris, bestille special farver.

Kvaliteten på tagpap er væsentlig forbedret de senere år. Ud over de to danske producenter Icopal og Phønix, findes der også tyske produkter der er helt på linje med de danske.

Garantien på tagpaptag er ikke prangende, maximalt 15 år.

Levetiden vurderes at være under middel sammenlignet med andre typer tagbelægning, hvilket vil sige et sted mellem 25-35 år.

Overvejer du at få et nyt tagpaptag og bor på Falster, står vi altid klar med yderligere information og vejledning. Det bedste er at skrive til os via vores kontaktformular.

Læs mere om Tagpaptag…

Bestil gratis konsulentbesøg og tilbud på tagpaptag
De fleste tagfirmaer der lægger tegltage, lægger de fleste former for tagsten. Husk at vælge et tagfirma der har god erfaring med at lægge tagsten og tegl, og som kan tilbyde en garantiordning som fx Byggaranti ordning, Håndværkerens tryghedsgaranti, eller lignende.
De fleste tagfirmaer der lægger tegltage, lægger de fleste former for tagsten. Husk at vælge et tagfirma der har god erfaring med at lægge tagsten og tegl, og som kan tilbyde en garantiordning som fx Byggaranti ordning, Håndværkerens tryghedsgaranti, eller lignende.

Tegltag

Tegltage er blevet anvendt siden middelalderen, og er kendte for deres store modstands dygtighed overfor vejrliget.

I dag produceres tagsten på store hightech teglværker. Tagsten er i dag et højtudviklet tagprodukt med store variationer i udseende, og er et af de mest vejrbestandige tagmaterialer der findes.

Tegltage kan opdeles i to kategorier: Vingetegl og fals tagsten.

Vingetegl
Vingetegl, eller vingetagsten som de også kaldes, ses anvendt overalt i byggeriet. De klæder den gamle murermester villa, ældre- & nyere  byejendomme, men også nye parcelhuse og fritidsboliger.

Navnet på tegltypen kommer fra den karakteristiske vinge der i udseende udskiller sig fra fals tagstenene.

Et vingetegltag skal enten understryges, eller der skal monteres et undertag eftersom tagstenene ikke er tætte for slagregn og fygesne.

Prisen for tagrenovering af tegltag inkl. materialer, arbejdsløn og moms koster kr. 1.200 – 1.850 pr. m2

Farveudvalget indenfor vingetegl er ret omfattende, og leveres fx. i farverne Natur Rød, Mørk Rød, Gul, Mocca, Engoberet Sort, Blådæmpet, Glaseret Sort.

Kvaliteten på vingetegl er i top. Der eksisterer stadig mindre danske teglværker der producerer tegl i prima kvalitet, men i det store hele domineres markedet i dag store tyske og belgiske teglproducenter.

Garantien på vingetegl svinger mellem 30 – 50 år.

Levetiden vurderes at være over middel sammenlignet med andre typer tagbelægning, hvilket vil sige et sted mellem 50-100 år.

Overvejer du at få renoveret dit gamle tegltag på Falster, står vi altid klar med yderligere information og vejledning. Det bedste er at skrive til os via vores kontaktformular.

Læs mere om Tegltag

Læs mere om Vingetegl

Læs mere om Tegltag med indbyggede solceller

Bestil gratis konsulentbesøg og tilbud på tegltag

Kan det betale sig at investere i et solcelletag hvis jeg alligevel skal betale for en tagrenovering af det gamle tag?

Det korte svar er ja, og det er endda en rigtig god forretning for både din pengepung og miljøet. Især hvis du alligevel står overfor at skulle have renoveret taget.

På Falster vælger stadigt flere husejere at få monteret et solcelletag med indbygge solceller, og mange investerer samtidigt i et solcellebatteri for at akkumulere den overskydende strøm der produceres i dagtimerne hvor familien typisk ikke er hjemme til. Om aftenen hvor hustandens elforbrug som regel er størst, afleverer batteriet den gratis og grønne strøm tilbage til hustanden. Tagbelægninger med integrerede solceller fås både som tegltag/tagsten og som ståltag.

Energipriserne går kun en vej - også i Lolland. Så hvorfor ikke vælge et flot og bæredygtigt Ståltag med indbyggede solceller
Energipriserne går kun en vej – også på Falster. Så hvorfor ikke vælge et flot og bæredygtigt Ståltag med indbyggede solceller, som på dette billede, hvis du alligevel står overfor en tagrenovering. Udgiften til det nye tag vil tjene sig ind i løbet af en årrække og du sparer miljøet for en masse CO2.

Solcelletag med indbyggede solceller

“Go Green” på Falster med et solcelletag med indbyggede solceller. Vælg om solcellerne skal være integreret i et Ståltag eller Tegltag, og om anlægget skal leveres med eller uden batteri.

Solcelleanlægget dimensioneres efter familiens størrelse og forbrug. En familie på Falster på 3-5 personer forbruger ca. 6000-8600 KWh.
Du kan beregne en hurtig overslagspris på nyt solcelletag med eller uden batteri, og se hvor meget du sparer her.

Ståltag med indbyggede solceller
Blandt Ståltagene med indbyggede solceller kan du fx vælge et Lindab SolarRoof der mest af alt minder om et traditionelt zinktag med stående fals (højfals), er er særdeles velegnet som tagrenovering af gamle eternittage og tagpaptage.

Bestil gratis konsulentbesøg og tilbud på ståltag med indbyggede solceller
Energipriserne går kun en vej - også i Lolland. Så hvorfor ikke vælge et flot og bæredygtigt tegltag med indbyggede solceller.
Energipriserne går kun en vej – også på Falster. Så hvorfor ikke vælge et flot og bæredygtigt tegltag med indbyggede solceller.

Tegltag med indbyggede solceller

Tegltag med indbyggede solceller fås i flere farver og udformninger.

Antallet af solcelletagsten afhænger af familiens størrelse og forbrug. En typisk familie på Falster på 3-5 personer har et forbrug på ca. 6000-8600 KWh.

Det er ikke alle tagfirmaer der lægger solcelletage. Det er vigtigt at du vælger et tagfirma der har god erfaring med solcelletag, og som kan tilbyde en garantiordning som fx Byggaranti ordning, Håndværkerens tryghedsgaranti, eller lignende.
Du kan beregne en hurtig overslagspris på nyt tegltag med indbyggede solceller med eller uden batteri, og se hvor meget du sparer her.

Bestil gratis konsulentbesøg og tilbud på tegltag med indbyggede solceller

Er det muligt at skifte til en anden type tag i forbindelse med en tagrenovering?

Svaret er ja – Hvis du gerne vil skifte til en anden type tag end den der ligger på huset i dag, enten fordi du er træt af det gamle tags udseende, eller vil investere i et solcelletag der betaler sig selv hjem over en overskuelig årrække, kan det altid lade sig gøre at skifte til en anden tagtype. Renoveringen af dit tag vil med andre ord betale sig selv hjem, modsat traditionelle former for tagbelægninger der ikke producerer energi.

Men før du kaster dig ud i en tagrenovering, skal du lige sikre dig, at det nye tag egner sig til den spærkonstruktion huset er født med.

Man skelner mellem “tungt tag” og “let tag”:

 • Hvis dit gamle tag er et “tungt tag” (mere end 25 kg/m2), kan du altid lægge en et “let tag” i stedet for det gamle. Du kan endda ofte vælge at lægge det nye tag ovenpå det gamle, og derved spare penge til afmontering og deponering, dette afhænger af dog af typen af det gamle tag.
 • Hvis dit gamle tag er et “let tag” (mindre end 25 kg/m2) vil det ofte kræve, at man forstærker den den eksisterende spærkonstruktion. Dette indebærer naturligvis en ekstra omkostning, men det kan godt lade sig gøre.

Derfor, kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud på tagrenovering, for at høre meget det vil koste dig at skifte tagtype, fremfor blot at udskifte den eksisterende tagbelægning.

Bestil gratis konsulentbesøg og tilbud på nyt tag

Mit tag indeholder asbest, hvad gør jeg?

Et eternittag der indeholder asbest udgør normalt ingen sundhedsrisiko så længe det ikke udsættes for mekanisk påvirkning. Man bør derfor hverken skære eller bore i tagpladerne så der dannes støvpartikler.

Hvis du vælger at få det gamle tag afmonteret, skal der tages særlige forholdsregler i forbindelse med tagrenoveringen. Det kan derfor ikke anbefales at du udskifter et asbestholdigt tag selv.

Hvis du vil vide mere om hvordan man udskifter et asbestholdigt tag forsvarligt, som fx et bølgeeternittag, og om hvordan det bortskaffes forsvarligt, anbefaler vi at du går til vores specialside der omhandler udskiftning af asbestholdigt eternittag.

Alternativt kan ofte også lade sig gøre, at lade det gamle asbestholdige eternittag ligge, og dermed fungere som undertag, og montere det nye tag direkte ovenpå det gamle eternittag. Dermed kan du spare mange penge på afmontering og bortskaffelse. Dette forudsætter dog, at det eksisterende tag er i “rimelig” stand. Du kan læse mere om det er OK at lægge et nyt tag ovenpå det gamle tag her.

De fleste tagfirmaer der tilbyder tagrenovering af asbestholdige eternittage. Vælg et tagfirma der er specialister i at udskifte asbesttage forsvarligt og følger forskrifterne, og som kan tilbyde en garantiordning, som fx Byggaranti ordning, Håndværkerens tryghedsgaranti, eller lignende.

Bestil gratis konsulentbesøg og tilbud på udskiftning af eternittag med asbest

Er det en god idé at lade tagfirmaet efterisolere loftet i forbindelse med en tagrenovering?

Alt efter hvor meget isolering der ligger på dit loft og isoleringens stand, kan det som oftest være en god investering at dit lokale isoleringsfirma, eller tagfirma efterisolere loftet. Som tommelfingerregel kan man sige, at hvis der i dag ligger mindre end 200 mm isolering kan det betale sig.

Hvis du vil vide mere om efterisolering af loft og hulmur, kan du med fordel besøge efterisolering.com. Her finder du beregnere der kan hjælpe dig med hvor meget det koster, og hvor meget du kan spare ved at efterisolere.

Priseksempel på efterisolering af loft:
Samlet pris for loftisolering på parcelhus på 120 m2 (106 m2 loftareal) på Falster med 200 mm. papiruld, forhøjning af gangbro, vindstopplader, og forhøjning omkring lofttrappe, inkl. materialer, moms og arbejdsløn kr. 16.837, eller 159 kr. pr. m2

Hvad koster det at få efterisoleret loftet af dit lokale isoleringsfirma, eller tagfirma i Lolland
Hvad koster det at få efterisoleret loftet af dit lokale isoleringsfirma, eller tagfirma på Falster i forbindelse med en tagrenovering?
Bestil gratis konsulentbesøg og tilbud på efterisolering af loft eller hulmur

Hvor meget kan jeg spare på at få installeret nye ovenlysvinduer, kviste, tagterrasser ved samtidig renovering af taget?

Du kan spare tusindvis af kroner hvis du drømmer om at få mere lys ind i din bolig i form af nye ovenlysvinduer, tagaltan eller tagterrasse, ved at lade dit lokale tagfirma udføre disse arbejder i forbindelse med at du skal have skiftet dit gamle tag. Arbejdslønnen for at montere disse, når det gamle tag er afmonteret, udgør typisk halvdelen af den samlede pris.

Prisen for et almindeligt ovenlysvindue inkl. montering på Falster ligger på omkring 10.000 kr. (50% for materialer, 50% arbejdsløn), forudsat at du får installeret vinduet i forbindelse med tagrenoveringen. Man kan roligt gange arbejdslønnen med en faktor på 2, hvis vinduet skal installeres efterfølgende.

VELUX ovenlysvinduer, tagterrasse, og ateliervinduer

Lad dit lokale tagfirma i Lolland installere dine ovenlysvinduer
Hvis du skal have udført en tagrenovering er det en god idé samtidigt at overveje om du skulle lukke noget mere lys ind i boligen i form af: ovenlysvinduer, ateliervinduer eller en tagaltan. Alle giver øget velvære i form af mere lys, bedre ventilation, og mere pladsfornemmelse. Det er både billigere og nemmere at lade tagfirmaet installere disse samtidigt med tagrenoveringen, end det ville være efterfølgende.

Ovenlysvinduer

Luk lyset ind i din bolig på Falster med nye ovenlysvinduer især hvis du alligevel skal have udskiftet dit tag.

Typer
Ovenlysvinduer fås fx som tophængte vinduer som primært benyttes på en udnyttet førstesal idet de kan åbnes helt og dermed er velegnet som brandåbning.

Hvis du fx har skrå lofter (loft til kip) kan du nøjes med alm. vippevinduer der er billige end ovennævnte.

Begge typer ovenlysvinduerne fås i flere størrelser og variationer fx med el-betjening. Der kan tilkøbes udstyr som fx mørklægningsgardin, Persienner, Insektnet, Duogardin med mere. En almindelig størrelse på et ovenlysvindue er 78 bredde x 118 højde cm.

Bestil gratis konsulentbesøg og tilbud på ovenlysvinduer
Velux Tagterrasse i Lolland?
VELUX tagterrasse kan frit kombineres med flere elementer, og som vinduesparti, eller som oplukkelig dør.

VELUX tagterrasse

Udgiften til en tagterrasse på Falster kan i visse tilfælde tjene sig selv hjem idet den øger boligens bebyggede areal. Så hvis boligens kvadratmeterpris er i den høje ende, kan tagterrassen være selvfinansierende.

Udføres tagterrassen i forbindelse med at dit lokale tagfirma udskifter dit tag, kan du spare mange penge på tagterrassen, især hvis opgaven alligevel kræver at der opstilles stillads.

Der kan tilkøbes udstyr som fx El- Betjening, Mørklægningsgardin, Persienner, Insektnet, duogardin, Rulleskodder med mere.

Bestil gratis konsulentbesøg og tilbud på en tagterasse

Ateliervinduer

Velux Ateliervinduer i Lolland?
Så flot og lys kunne din førstesal på Falster tage sig ud, hvis du lader et professionelt tagfirma med nye Ateliervinduer fra VELUX.

Hvis du har beboet førstesal og ikke må montere en tagaltaner på grund af lokale bestemmelser, er ateliervinduer et godt alternativ.

Ligesom med en tagterrasse kan udgiften til ateliervinduer, i visse tilfælde tjene sig selv hjem, idet den øger boligens bebyggede areal. Så hvis boligens kvadratmeterpris er i den høje ende, kan en projektet være selvfinansierende.

Monteres atelier-løsningen i forbindelse med en tagrenovering, kan der spares penge, især hvis opgaven kræver at der skal opstilles stillads.

Der kan tilkøbes udstyr som fx El betjening, mørklægningsgardin, persienner, insektnet, duogardin, rulleskodder med mere.

Bestil gratis konsulentbesøg og tilbud på ateliervinduer
Nye tagrender i Lolland?
Så flot kunne dine nye tagrender tage sig ud. Billedet viser Lindab ståltagrender.

Tagrender

Dit lokale tagfirma på Falster tilbyder naturligvis også opsætning af alle typer tagrender.

Priser på færdigmonterede tagrender

 • Ståltagrender fra kr. 562 pr. m.
 • Plasttagrender fra kr. 500 pr. m.
 • Zinktagrender fra kr. 591 pr. m.
 • Kobbertagrender fra kr. 894 pr. m.
 • Komplet nedløb fra kr. 1538 pr. 3m. nedløb

Priserne er vejledende og inkluderer materialer, montering og moms.

Bestil gratis konsulentbesøg og tilbud på tagrender

Kan jeg få tilskud til tagrenovering?

Håndværkerfradraget er afskaffet fra og med 1. april 2022 og er nu erstattet af en energitilskudspulje. Denne nye tilskudspulje løber frem til 2026.

Du kan derfor søge om tilskud til energiforbedringer som fx. efterisolering af loftet fra tilskudspuljen til energirenoveringer i forbindelse med udskiftning af tag hvis du får udført arbejdet af et momsregistreret tagfirma, eller isoleringsfirma i 2023. Der er i år afsat 1,3 mia. kr. til energiforbedringer. Læs mere om puljen til energitilskud.

Grundet energikrisen forventer man ekstra stor interesse for tilskudsordningen i 2023, og eftersom midlerne er begrænsede, er det en god idé at være tidligt ude hvis du vil have andel i tilskudspuljen.

Mange ældre boliger er stadig alt for dårligt isoleret og ikke mindst loftet. Især hvis du har loft til kip (indvendige skrålofter) er det en rigtig god idé at få foretaget en efterisolering i forbindelse med at du skal have renoveret dit tag.

Dette gøres typisk ved at vi hæver spærhøjden for at gøre plads til den ekstra isolering. Alt arbejdet foregår altså udefra så du og din familie kan forsætte jeres dagligdag relativt uforstyrret.

Hvad kan jeg forvente af et professionelt tagfirma?

På Falster er der et pænt udvalg af tagfirmaer der tilbyder tagrenovering. Spørgsmålet er bare, om de alle så også opfylder de kriterier som man minimum bør forvente af et moderne tagdækkerfirma.

Vi sikrer, via vores netværk af stabile og erfarne samarbejdspartnere, at du får det helt rigtige tagdækkerfirma til at udføre din tagrenoveringsopgave, enten udført direkte af nyt-tag.com, eller en af vores dygtige lokale samarbejdspartnere.

Tjekliste: Ud over de helt basale ting, som troværdighed, håndværksmæssig erfaring, overholdelse af tidsfrister og aftaler, er det en god idé at du sikrer dig:

 •  At tagfirmaet er tilsluttet en eller anden form for garantiordning som fx Byggaranti, Håndværkergaranti.dk, eller tilsvarende.
 •  At tagfirmaet har en overvægt af fornuftige anmeldelser på internettet.
 •  At tagfirmaet, uden tøven, er parat til at indgå en forbrugeraftale med dig hvis du ønsker det.

Vælger du nyt-tag.com, eller en af vores samarbejdspartnere, kan du allerede nu sætte flueben ud for ovenstående punkter.

Der er naturligvis mange andre gode grunde til at vælge nyt-tag.com eller en af vores samarbejdspartnere. Så start med at bestille et gratis og uforpligtende konsulentbesøg og tilbud på dit tagprojekt.

Lægger jeres tagfirma også tag i andre byer?

Ja –  Nyt-tag.com er landsdækkende og udfører tagarbejde i Jylland, Sjælland og på Fyn.

Med et veletableret netværk bestående af erfarne tagfirmaer, er vi er aldrig langt fra dig som skal have lagt tag af professionelle tagdækkere i Lolland, og vi kommer da også gerne og lægger tag på dit sommerhus.

Du kan læse mere om hvem nyt-tag.com er her.