Udskiftning af tag og tagrenovering i Espergærde

Skal du have udskiftet dit tag er Nyt-tag.com aldrig mere end få minutters kørsel væk fra dig som bor i Espergærde.

Med hele 40 års erfaring indenfor udskiftning af tag og tagrenovering, er vi tagspecialister indenfor:

Hvornår skal jeg få foretaget udskiftning af tag?

Udskiftning af tag skal med fordel foretages inden alvorlige skader opstår på den underliggende tagkonstruktion. Med andre ord… vent aldrig til sidste øjeblik med at få renoveret dit tag.

Hvornår afhænger af tagtypen og hvor hårdt taget er påvirket af vind og vejr. Se en liste over levetiden på forskellige typer tagbelægninger.


Hvor meget koster det af få udskiftet et gammelt bølgeeternittag?

Prisen for udskiftning af et bølgeeternittag i Espergærde inkl. montering og moms fås fra kr.650 pr. m2.

Prøv også vores prisberegner


Hvor meget koster det af få udskiftet et gammelt Eternitskifertag?

Prisen for udskiftning af et Eternitskifertag i Espergærde inkl. montering og moms fås fra kr.1230 pr. m2.

Prøv også vores prisberegner


Hvor meget koster det af få lagt et nyt lag tagpap ovenpå det gamle tagpaptag?

Prisen for et nyt lag tagpap ovenpå det gamle tagpaptag i Espergærde inkl. montering og moms fås fra kr.240 pr. m2.

Prøv også vores prisberegner


Hvor meget koster det af få udskiftet det gamle tagpaptag?

Prisen for at få udskiftet et gammelt tagpaptag i Espergærde inkl. afmontering, deponering, påsvejsning af undertagpap og overtagpap, og moms fås fra kr. 580 pr. m2.

Prøv også vores prisberegner


Vi har altid en konsulent og dygtige tagdækkere klar til at udføre tagudskiftning for dig som bor i Espergærde

Vi udskifter alle former for tag og tilbyder tagrenovering i hele Danmark, også for dig som bor i Espergærde.

Bestil et gratis tageftersyn/tagtjek, og modtag et gratis og uforpligtende tilbud på tagrenovering indenfor få dage – til en god pris.

Du kan bestille et gratis og uforpligtende tageftersyn tagtjek i Espergærde her.

Besøg evt. også Nyt-tag.com’s forside, hvor du finder meget mere information om de spørgsmål der melder sig når du skal have udskiftet dit gamle tag.

Vi er tilsluttet Byg Garantiordning!

Nyt-tag.com er tilsluttet Byg Garanti

Find os på Byg Garanti hjemmeside og læs mere om hvad garantiordningen indebærer, og kan gøre for dig som privat husejer.
Læs mere om Byg Garanti

Populære tagtyper i forbindelse med tagrenovering i 2020

Udskiftning af tag med et Ståltag i Espergærde
Sådan kunne dit tag i Espergærde komme til at se ud efter en tagrenovering med et nyt Metrotile Ståltag – og med hele 40 års garanti.

Herunder finder du nogle populære tagtyper i forbindelse med tagrenovering og udskiftning af gammelt tag.

Ståltag

Hvorfor skulle jeg vælge at få udskiftet mit tag med et Ståltag?

Ståltage bliver et mere og mere almindeligt syn når man bevæger sig rundt i Espergærde, og det er der flere gode grunde til.

De første ståltage dukkede op som tagbeklædning til boliger i slutningen af 1970 erne, og er nu om dage vel nok en af de mest udbredte udbredte tagtyper i Danmark.
Formentlig har Dansk Eternit’s fadæse med smuldrende tagplader i midten af firserne bevirket, at mange husejere valgte at se sig om efter alternativer til Eternittag. Og her var et ståltag et oplagt alternativ.

Fællesnævneren for de fleste ståltage er, at de består af en galvaniseret stålkerne der herefter er overfladebehandlet på forskellig vis.

Kvaliteten af overfladebehandlingen er afgørende for ståltagpladens evne til at modstå det danske vejrlig. Det er her forskellen viser sig blandt ståltagsproducenterne, som også afspejler sig i hvor lang tid garanti den enkelte producent giver.

Garantiperioden på ståltage svinger mellem 20-40 år.

Levetiden for ståltage vurderes at være middel sammenlignet med andre tagmaterialer, hvilket vil sige et sted mellem 40-60 år.

Prisen for en tagudskiftning med et ståltag inkl. materialer, arbejdsløn og moms koster fra kr. 690 pr. m2.

Står du foran at skulle have renoveret dit tag i Espergærde, er et ståltag absolut værd at overveje.

Læs mere om Ståltag… 

Eternit Toscana Espergærde
Sådan kunne dit tag i Espergærde komme til at se ud efter en tagudskiftning med et Eternit Toscana tag.

Eternittag

Hvornår skal jeg udskifte mit gamle eternittag?

  • Hvis eternittaget er mere end 40-50 år gammelt
  • Flækkede tagplader eller fugtskjolder på undersiden af tagpladerne.
  • Hvis eternittagpladerne indeholder asbest
  • Hvis tagpladerne smuldrer

Der er nok ikke mange boligejere i Espergærde der ikke kender til et Eternittag, eftersom det estimeres, at der ligger Eternittag på over 1 million boliger rundt omkring i landet.

I starten af 1950’erne begyndte man for alvor at benytte Eternit som tagbeklædning. Dels på grund af at det var nemmere og hurtigere at lægge, men også billigere, end fx at tegltag.

Selvom man allerede fra starten af 1970’erne har vist, at eternittagplader indeholdte asbest og dermed kunne udgøre en sundhedsrisiko, fortsatte man med at producere asbestholdige eternitplader helt op til midten af 1980’erne.

I 1986 blev asbest i tagplader og andre byggematerialer forbudt ved lov, og Dansk Eternit blev lynhurtigt tvunget til at omlægge produktionen til at tagpladerne nu ikke måtte indeholde asbest. Dette skulle senere vise sig at give alvorlige problemer.

Det viste sig nemlig efter få år, at tagpladerne smuldrede. Tusindvis af husejere måtte igen punge ud for endnu en eternitudskiftning. Dansk Eternit tilbød at betale en lille del af omkostningerne til de uheldige husejere, som dog langtfra dækkede den faktiske merudgift for den enkelte husejer. Dansk Eternit afsatte penge til en fond, og rekonstruere herefter selskabet.

I dag hedder producenten af Eternittagplader Cembrit A/S, og der er ikke længere problemer med produkterne. Så selvom historien bag Eternit er lidt tvivlsom, kan du roligt vælge et Eternittag, hvis du står og skal have nyt tag.

Der er 3 typer for Eternittag:

  • Bølgeeternit – findes som B5 tagplader, B6 tagplader, B7 tagplader, og B9 tagplader.
  • Eternitskifer – findes som rektangulære Eternitskifre, diagonalt oplagte kvadratiske Eternitskifre, og Westerland skifre.
  • Toscana – er den nyeste model med et helt unikt udseende.

Kvaliteten på Eternittagplader er igen i top (på trods af tidligere vanskeligheder, se ovenfor), og egner sig fint til det danske klima.

Garantien på Eternit er dog ikke specielt imponerende, nemlig blot 15 år.

Levetiden vurderes at være lidt under middel sammenlignet med andre typer tagbelægning, hvilket vil sige et sted mellem 30-50 år.

Prisen for en eternitudskiftning inkl. materialer, arbejdsløn og moms koster fra kr. 640 pr. m2

Står du og skal have udskiftet dit eternittag i Espergærde, er et Eternittag værd at tage med i overvejelserne.

Læs mere om Eternittag…

Svejsning af tagpap på fladt tagpaptag i Espergærde
Vi udfører både udskiftning af tagpaptag (2-lags løsning) og renovering af det gamle ved at påsvejse et enkelt tag (1-lags løsning) tagpap ovenpå den gamle tagpap

Tagpaptag

Hvornår skal jeg udskifte mit gamle tagpaptag?

Danske husejere vælger i stigende omfang tagpaptage når deskal have foretaget en udskiftning af taget, også i Espergærde. Det kan der være flere gode grunde til.

Tagpap har været anvendt til alle former for tage i snart et århundrede. De tider er forbi hvor der faktisk var pap i tagpap. I dag er tagpap et højtudviklet tagprodukt med stor fleksibilitet og er yderst vejrbestandig.

Tagpap på flade tage (Glat dækning)
Traditionelt har tagpap i stort omfang været anvendt på især flade tage. Det er den tagbeklædning der ifølge gældende regler kan lægges helt ned til en taghældning på kun 25 mm. pr. meter. Det er der næsten ingen andre typer tagbelægning der kan, ud over EPDM tagdug som også svejses sammen i overlæggene, ligesom tagpap.

Tagpap på tage med hældning og med op til 20 graders hældning (Glat dækning)
Er der kun en mindre hældning på taget anbefaler vi at man blot nøjes med glat dækning (uden lister).
Årsagen er, at en glat dækning er en del billigere end en listedækning.
Så hvis tagfladen ikke er synlig i nævneværdigt omfang, er der ingen grund til at ofre de ekstra omkostninger der er ved en listedækning.

Prisen for en tagrenovering med et enkelt lag tagpap ovenpå egnet underlag af tagpap inkl. materialer, arbejdsløn og moms koster fra kr. 240 pr. m2

Tagpap på tage med hældning med lister og med over 20 graders hældning (Listedækning)
Er taghældningen over 20 grader, kan en listedækning anbefales.
Generelt kan man sige, jo mere hældning, jo flotte vil en listedækning tage sig ud, fordi jo mere synlig er tagfladen.
Et listedækket tagpaptag er et utroligt flot tag, og pryder såvel parcelhuset som ældre bygninger. Mange arkitekter anbefaler ofte denne tagtype fordi den udstråler stil og klasse.
Listerne bryder det ellers ret monotone udseende, der er ved et almindeligt tagpaptag.

Farveudvalget indenfor tagpaptag er relativt begrænset, og leveres normalt i standardfarverne grå, og sort. Man kan dog med en ekstra leveringstid, og merpris, bestille specialfarver.

Kvaliteten på tagpap er væsentlig forbedret de senere år. Ud over de to danske producenter Icopal og Phønix, findes der også tyske produkter der er helt på linje med de danske.

Garantien på tagpaptag er ikke prangende, maksimalt 15 år.

Levetiden vurderes at være under middel sammenlignet med andre typer tagbelægning, hvilket vil sige et sted mellem 25-35 år.

Overvejer du at få renoveret dit gamle tagpaptag og bor i Espergærde, står vi altid klar med yderligere information og vejledning. Det bedste er at skrive til os via vores kontaktformular.

Læs mere om Tagpaptag…