Metrotile Bond Prestige er et af de smukkeste og stærkeste ståltage der findes på markedet. Holdbarheden understøttes af hele 40 års produktgaranti hvilket er unikt i forhold til andre producenter af ståltag der tilbyder 20 år eller 30 års garanti .

Ståltaget er gennemtestet under ekstreme vejrforhold overalt i  verden. Tagpladerne er særdeles modstandsdygtige overfor kulde, varme og vindpåvirkninger (Vindtestet til 190 kilometer i timen). Taget er specielt velegnet til at modstå Skandinaviske vejrforhold som fugtig og saltholdig luft.

Ikke mindst på grund af den glatte overfladebehandling er taget kun svagt modtageligt overfor alger og mos. Prestige fås i to varianter – nemlig den almindelige og den der går under tilnavnet ACO. Sidstnævnte er på tagpladens underside belagt med en membran der dæmper lyd og samtidigt optager størstedelen af den kondens der opstår ved store pludselige temperatursvingninger.


Metrotile Bond Prestige og Prestige ACO
Bond Prestige tag monteret på landejendom

Udvalg af farver Metrotile Prestige og Prestige ACO
Farver Prestige og ACO

Bond Prestige fås i 8 flotte farver

Alle Bond Prestige tagplader en specielt udviklet lakering der bevarer farven i mange år fremover.

Lakken er af samme type som anvendes i bil- & flyindustrien hvor faktorer som farvebestandighed, UV bestandighed, hårdhed, fleksibilitet og regeringsvenlighed er i højsædet.  Prestige tagplader fås i følgende farver:

  • Mat Teglrød
  • Mat Sort
  • Blank Vinrød
  • Blank Sort
  • Blank Grøn
  • Mat Brun
  • Mat Skifer
  • Blank Skifer

Se alle farver i større format på hele Metrotiles produktprogram her.

Metrotile Bond Prestige ståltag er 100% genanvendeligt og miljøcertificeret

Metrotile produkterne er miljøcertificeret i henhold til ISO 14001 og er i øvrigt ISO 9001 godkendte.
Især på transporten spares der på CO2’en eftersom et Metrotile tag optager ca. 8 gange mindre plads og vejer væsentlig mindre en fx. et tegltag.

Som prikken over I’et er produktet 100% genanvendeligt og noget af stålet genopstår måske et andet sted som et nyt smukt ståltag efter mange års tro tjeneste mod vind og vejr.

Metrotile et miljøvenligt tag
Et miljørigtigt ståltag
Metrotile Bond er selvventilerende
Metrotile Bond er selvventilerende

Bond Prestige- Et ståltag med indbygget tagventilation

Alle tage danner kondens ved pludselige store temperatursvingninger fx. efter en kold vinternat hvorefter solen  begynder at opvarme oversiden af tagpladerne kan der dannes kondens på undersiden af tagpladerne. Fugtig luft og kondensdråber kan slippe ud nederst på hver pladesamling. Kondensvandet løber herefter oven på tagfladen og ned i tagrenden.

Vælg Metrotile Bond Prestige ACO – når kun det bedste er godt nok

ACO teknologien er nedarvet fra bilindustrien og er et højteknologisk lyddæmpende og fugtabsorberende letvægtsmateriale. Perfekt til ståltage eftersom der ved ekstrem regn og haglvejr kan være lydscener fra taget. Især hvis du fx. har beboede rum tæt på taget. Så ACO fungerer som lydisolering samtidigt med at den opfanger kondens. Kondensen slipper herefter langsomt ud gennem tagets indbyggede ventilationsåbninger.

Metrotile Bond Prestige kan ofte lægges direkte ovenpå dit gamle tag

Du kan spare tusindvis af kroner ved at lade dit eksisterende Tagpap- Eternit- eller Naturskifertag ligge og fungere som et undertag samtidigt med at du sparer mange penge.

Eftersom Bond Prestige lette vægt (4 kg pr. m2.) ikke belaster den underliggende konstruktion væsentligt, er der ingen fare for overbelastning af den nuværende tagkonstruktion. ACO vejer noget mere 6,5 kg pr. m2. – dog ikke nok til at belaste konstruktionen nævneværdigt.

Hvis du er i tvivl om der kan være skjulte skader på den eksisterende lægte- eller spærkonstruktion anbefaler vi at du lader en sagkyndig inspicere loftet forinden hvis muligt.

Metrotile Bond Prestige & Prestige ACO 1
Metrotile kan lægges direkte ovenpå et gammelt Eternit Tagpap Naturskifertag

Produktdata på Bond Prestige & ACO


Metrotile Bond Prestige & Prestige ACO 2

Metrotile Bond Prestige ACO Produktdata

Bestil et konsulentbesøg for gratis og uforpligtende rådgivning om et Prestige tag fra Metrotile.

Hvis du er interesseret i et Metrotile tag og gerne vil vide mere om produktsortimentet er du meget velkommen til at kontakte os her for et gratis konsulentbesøg.

Vi udfører gratis tageftersyn i hele landet med undtagelse af ikke brofaste øer.

Rådgivning, tilbud og prisoverslag er naturligvis både gratis og ganske uforpligtende.

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt og normalt senest indenfor 24 timer.

Vi garanterer at dine persondata vil blive opbevaret sikkert (sikker server) og naturligvis aldrig vil blive delt med tredjepart.

Det ville glæde os at møde dig :)

Du kan læse mere om Metrotile Bond Prestige på https://www.metrotile.dk/

[wpforms id=”2552″]