Håndværksopgaver er traditionelt opbygget på et gensidigt tillidsforhold mellem dig som kunde og håndværkeren, og sådan skal det også blive ved med at være. Men.. det skader jo aldrig at toppe forholdet op med en økonomisk sikkerhedsgaranti i form af en entreprisegaranti på op til 150.000 kr.

Kære kunde,

Her lidt om hvem  vi er og hvad vi kan tilbyde dig.

Hvem er vi?
Nyt-tag.com forbinder dig automatisk til et netværk af dine egne lokale og meget erfarne tagfirmaer med sagerne i orden og med mere end 18 års erfaring i gennemsnit. Netværket dækker hele Danmark, herunder alle brofaste øer.

Dette betyder, at dit tagprojekt bliver udført sikkert og til tiden af dit lokale tagfirma uden overflødig transporttid, uanset hvor i landet du bor.

Hvad kan vi?
Hovedparten af tagfirmaerne udfører et bredt udsnit indenfor de mest gængse tagtyper, mens andre har specialiseret sig indenfor specifikke typer tag. Så uanset kompleksitet og størrelse af dit tagprojekt tilbyder vi altid den bedste faglige ekspertise og kyndig vejledning.

Hvad garanterer vi?
Alle tagfirmaerne tilbyder en eller anden for for entreprisegaranti som fx Byg garanti eller tilsvarende ordning. Garantiordningen er et økonomisk sikkerhedsnet der hjælper dig som kunde, hvis noget mod forventning skulle gå galt under byggeprojektet, eller vise sig efterfølgende.

Garantibeløbet bestemmes af opgavens art, omfang og kundetype, og varierer mellem 35.000 og 150.000 kr. pr. opgave.

Det håber vi?
Eftersom de lokale tagfirmaer allerede på forhånd er screenet og derfor opfylder det man bør forvente af en professionel og moderne dansk håndværksvirksomhed, håber vi at du vil vise os den tillid, at vi må bidrage med at sende dig et godt tilbud på dit tagprojekt.

Det ville glæde os at se dig som kunde.

Bedste hilsener

Team
Nyt-tag.com