Kære kunde,

Mit navn er Patrick og jeg er daglig leder af Nyt-tag.com. Min familie har beskæftiget sig med tagbranchen i snart 40 år, og flere medarbejdere næsten lige så længe.

Folk der kender mig siger, at jeg er født med en tagplade under armen, og det kan de have ret i.

Under parolen “småt er godt” tilstræber vi hos Nyt-tag.com altid at tilbyde dig en kompetent og personlig betjening.

Vi har ingen intentioner om at blive Danmarks største tagfirma, idet vi værdsætter og prioriterer det nære og personlige kundeforhold, som ofte er svært at opretholde, når man bliver for stor og har for travlt.

Vores tagfirma tilbyder tagservice, og udfører tagdækning i hele Danmark.

Vores hovedlager ligger i det midtjyske – nærmere betegnet i Egå nær Århus. Der ud over har vi fjernlagre strategisk placeret over hele Jylland og Fyn. Så vi er aldrig langt fra dig, uanset hvor i landet du bor.

På Sjælland udføres tagopgaverne af vores faste og stabile samarbejdspartner, som hører til blandt de mest veletablerede og velrenommerede tagfirmaer på Sjælland.

Det ville glæde mig meget at se dig som kunde hos Nyt-tag.com.

 

Patrick Jønch Grønberg – Nyt-tag.com
Show Buttons
Hide Buttons