Priser på nye tagrender inkl. montering
Prisen på færdigmonterede nye tagrender inkl. materialer, arbejdsløn og moms koster fra 500 pr. m.
Vejledende priser på færdigmonterede tagrender
Tagrendetype | Pris inkl. montering pr. m. |
---|---|
Ståltagrender | 562 kr. |
Plasttagrender | 500 kr. |
Zinktagrender | 591 kr. |
Kobbertagrender | 894 kr. |
Komplet nedløb pr. 3 m. | 1.538 kr. |
Vi monterer tagrender i hele Danmark, så uanset hvor i landet du bor kan vi hjælpe dig.
Herunder får du automatisk og samtidigt udregnet priser på nye tagrender på de mest kendte fabrikater, med blot et enkelt klik på musen.
Du får oplyst priserne direkte på din skærm og hvis du finder dem interessante, kan du bare bestille et rigtigt tilbud som du vil modtage indenfor få hverdage pr. e-mail.
Beregn din egen pris på nye tagrender eller bestil et rigtigt tilbud – Her og nu!
Prisoverslaget er baseret på dine indtastninger og indeholder:
- Færdigmonterede tagrender inkl. rendejern eller konsoller
- Komplette nedløb, bestående af tudstykke, bøjninger, hængselstifter, 3m. nedløb, brøndkrave og nedførsel (hvis valgt)
- Hjørner /Geringer (Hvis valgt)
Som udgangspunkt er priserne beregnet ud fra montage på et almindeligt etplanshus med 26 m tagrende og 2 nedløb.
- Hvis du har indtastet et mindre antal meter tagrende end 26, må du påregne at et endeligt tilbud vil være noget dyrere, idet der må påregnes ekstra udgifter til tranport etc.
- Omvendt hvis det drejer sig om et væsentligt større antal meter, kan du forvente at der kan blive tale om mængderabat.
Er der huset på mere end en etage, skal der som oftest indhentes et separat tilbud på stillads, eller brug af lift. Vi kan være dig behjælpelig med prisen for dette, i så fald skal du bare kontakte os, så sender vi dig et tilbud indeholdende nødvendige sikkerhedsforanstaltninger.
Tagrendetyper
Tagrender er ikke bare en praktisk foranstaltning der leder regnvandet bort fra huset. De kan faktisk også være med til at give bygningen sit eget særpræg og stil. Der findes mange typer tagrender og udformninger der hver især har sine egne fordele og ulemper.
Nedenfor har vi samlet nogle af de almindeligste typer som forhåbentlig kan hjælpe dig hen imod at træffe det rigtige valg.
Er du i tvivl om hvilket tagrendesystem der er den bedste for netop dig, er du altid meget velkommen til at kontakte os for yderligere råd og vejledning.
Ståltagrender
Stålets store styrke, kombineret med et rimeligt prisleje gør, at ståltagrender er et populært valg blandt danske husejere.
Svenske Lindab var blandt de første til at introducere ståltagrender på det danske marked, siden har traditionelle danske firmaer der tidligere udelukkende producerede plasttagrender som fx. Icopal og Plastmo fulgt trop.
Zinktagrender
Zinktagrender egner sig specielt til klassiske villaer som patriciervillaer og murermestervillaer. Zinktagrender er skinnende blanke når de er nye, men efter kort tid ændrer de farve og får en mat grå patina.
Zink kan loddes sammen, eller limes med en specialudviklet tagrendelim. Firmaet Rheinzink er den dominerende producent på såvel det danske som det Europæiske marked.
AluZink tagrender
AluZink tagrender er stærke tagrender med en kerne af stål belagt med Aluminium og Zink.
Kombinationen af aluminium og zink giver en eminent modstandsdygtighed overfor korrosion.
AluZink tagrender fås i str. 11 og 12 og er stærke nok til at du kan stille en stige op af tagrenden uden den misformes, eller går i stykker. Mindre ridser der måtte opstå heles automatisk eftersom zink har en medfødt evne til at skjule mindre ridser.
Plasttagrender
Siden ståltagrender vandt indpas på markedet må man nok betegne plasttagrender som værende en uddøende race.
Dette skyldes ikke mindst at de ikke har samme styrke som zink, eller stål overfor slag og solens nedbrydende stråler. Desuden har de det med at blive matte og fragil med tiden.
Prisforskellen på plasttagrender og ståltagrender er minimal, og monteringstiden den samme, så netop derfor anvendes de mindre og mindre i Danmark.
Kobbertagrender
Kobbertagrender fås i mange former fx. halvrund (som på billedet), kvartrund, firkantet og trekantet. Prisen for kobbertagrender ligger i den dyreste ende, men til gengæld har de en meget lang levetid, og et unikt look.
Der er flere gode grunde til at vælge kobber. Ud over en meget lang levetid er kobber et produkt der fra naturens side har indbygget korrosionsbeskyttelse. Den irgrønne patina der med tiden dannes på overfladen beskytter rent faktisk den underliggende kobber mod vejrliget.
Kobbertagrender er flotte og æstetiske både når de er nye og efterhånden som de ældes.
Tagrenderne produceres i flere udformninger og størrelser fx med den traditionelle halvrunde form, men også som kvartrund også kaldt arkitekt-tagrende, og som firkantet.
Læs også
Er det en god idé at jeg monterer mine tagrender selv?
Hvis du har fået skruet tommelfingrene ordentlig på, kan du spare penge ved selv at opsætte tagrenderne idet du derved sparer arbejdslønnen.
Du skal dog være meget omhyggelig med at følge producentens anvisninger til punkt og prikke for at produktgarantien skal være gældende.
Alternativt kan du lade et professionelt tagfirma udføre opgaven. Derved får du samtidigt, og som minimum, 5 års garanti på arbejdet.
Arbejdslønnen for opsætning af et nyt tagrendesystem er til at overse, eftersom arbejdet sjældent varer mere en en dags tid for et alm. parcelhus.
Hvor meget koster det at få renset og efterset mine tagrender?
Hvis du mener at dine tagrender kan holde nogle år endnu, men de har behov for at blive renset og efterset, kan vi tilbyde dig en tagrenderensning.
Rensning af tagrender på et almindeligt parcelhus koster fra kr. 1.485 for 30 m. tagrende alt inklusive.
Hvad koster ståltagrender pr. meter inkl. arbejdsløn, materialer og moms?
Prisen for ståltagrender fås fra kr. 562 inkl. arbejdsløn, materialer og moms
Prøv vores prisberegner på ståltagrender
Hvad koster plasttagrender pr. meter inkl. arbejdsløn, materialer og moms?
Prisen for plasttagrender fås fra kr. 500 inkl. arbejdsløn, materialer og moms
Prøv vores prisberegner på plasttagrender
Hvad koster zinktagrender pr. meter inkl. arbejdsløn, materialer og moms?
Prisen for zinktagrender fås fra kr. 591 inkl. arbejdsløn, materialer og moms
Prøv prisberegner på zinktagrender
Hvad koster kobbertagrender pr. meter inkl. arbejdsløn, materialer og moms?
Prisen for kobbertagrender fås fra kr. 894 inkl. arbejdsløn, materialer og moms
Prøv vores prisberegner på kobbertagrender
Producentlinks
https://www.lindab.dk/produkter/profil/tagrender
https://www.rheinzink.dk/produkter/tagsystemer