Cookie- og privatlivspolitikprivatlivspolitik og cookies på nyt-tag.com

Vores webstedsadresse er: https://www.nyt-tag.com og hjemmesiden ligger på en dansk server der anvender SHA-256 og RSA kryptering. Hjemmesiden er derfor så sikker som den kan blive.

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af det indhold, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål, og hvem der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender “cookies”, der er en lille tekstfil som gemmes på din computer, mobil eller tablet med det formål at genkende den, huske indstillinger, og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere,  at der kan være indhold du ikke kan få adgang til, eller fungerer.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, indhenter tagtilbud og indtaster kontaktoplysninger, bestiller tageftersyn, øvrig brug af lignende services, eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker mest på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles og opbevares desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse. Det vil typisk være i forbindelse med indhentning af tilbud eller bestilling af et gratis og uforpligtende tageftersyn.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, at registrere handlinger på hjemmesiden for at kunne levere de services du har efterspurgt bedst muligt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, geografisk placering, persondata videregives aldrig til tredjepart.

Vi benytter Google Analytics til opbevaring og behandling af data til vores egne interne statistiske formål. Google indhenter og behandler udelukkende oplysningerne, og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. til tredjepart vil aldrig ske, medmindre du selv giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU, eller i lande der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske via vores kontaktformular. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom via kontaktformularen.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Nyt-tag.com
Kringelled 6B
8250 Egå
Telefon: 91 76 46 01
Email: Brug vores kontaktformular