Lindab Kliktag

Lindab Kliktag – Det elegante ståltag med zinktag-look

Prisen for et færdigmonteret Kliktag fra Lindab koster fra kun kr. 775 pr. m2 alt inklusive. Lindab kliktag kombinerer ståltagets styrke og overkommelige pris med zinktagets elegante og tidsløse udseende.

Få et Lindab Kliktag fra kun kr. 775 pr. m2. inkl. materialer, arbejdsløn og moms

Fordele:

  • Op til 30 års garanti
  • Kliktagets lave vægt gør taget velegnet til at montere direkte ovenpå fx eksisterende tagpap- eller eternitskifertag. “let tag”. Dermed sparer du udgifter til afmontering/deponering af eksisterende tag.
  • Kan kombineres med integrerede solceller (SolarRoof)
Lindab Kliktag farver
  • HBP Topcoat Sort/015
  • HBPM Topcoat Sort Mat/015M
  • HBP Topcoat Dark Silver/044
  • HBPM Topcoat Dark Silver Mat/044M
  • HBP Topcoat Stålmetallic/045
  • Durafrost Antracit/035

Montering af Lindab Kliktag

Montering et Lindab Kliktag
Er du til “gør-det-selv” og har fået skruet tommelfingrene korrekt på, kan du godt selv montere et kliktag. Det er meget vigtigt, at du i så fald sætter dig grundigt ind i monteringsvejledningen fra Lindab, og følger anvisningerne til punkt og prikke. Gør du ikke dette er det ikke sikkert at garantien fra producenten dækker.

Skal du blot lægge kliktag på et skur eller din carport, er risikoen for fejlmontering formentligt ikke så stor. Drejer det sig derimod om din din helårsbolig, anbefaler vi at du lader professionelle montere taget for dig.

Et tag er ikke “bare” et tag og det er vigtigt at det holder tæt i mange år fremover. Ofte vil der i forbindelse med pålægningen være tale om montering af mere komplicerede enheder, som fx Veluxvinduer, inddækninger og lignende, som på billedet ovenfor.

Alternativer til Lindab Kliktag

Lindab Topline 40

Lindab Topline 40 & 107

Hvis du ønsker et andet look kunne et Lindab Topline 40 eller 107 være en mulighed. Et ståltag i Topline-serien minder mest af alt et traditionelt tegltag.

Du kan læse mere om Lindab Topline her.

Lindab SolarRoof

Bliv uafhængig af dit elselskab!

Med et Lindab SolarRoof kan du med dit tag producere din egen strøm. Tagpladerne er forsynet med integrerede og nærmest usynlige solceller. Kombinerer du taget med et solcellebatteri, kan du stort set blive uafhængig af dit elselskab og de svingende elpriser. Batteriet oplades i dagtimerne og den gratis og CO2-neutrale strøm kan du så bruge i aftentimerne, og/eller til at lade din elbil op om natten og køre klimavenligt og gratis på arbejde om morgenen.

Billedet viser et Roofit solcelletag der tilnærmelsesvis minder om Lindab SolarRoof.

Læse mere om Lindab SolarRoof og Roofit solcelletag.

Close up ståltag med integrerede solceller